Γιώργος Πατούλης: «Ο προληπτικός έλεγχος νομιμότητας των δαπανών των ΟΤΑ, ενισχύει την αποτελεσματικότερη διαχείριση στα οικονομικά τους»

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 181KB|Την σημασία του προληπτικού ελέγχου νομιμότητας των δαπανών των ΟΤΑ, τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, κατά την έναρξη των εργασιών Ημερίδας του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης με θέμα: «Έλεγχος Νομιμότητας επί των Δαπανών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού και των Νομικών τους Προσώπων Δημοσίου Δικαίου», που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση ανταποκρίνεται άμεσα στον προληπτικό έλεγχο νομιμότητας, καθώς με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η αποτελεσματικότερη διαχείριση των οικονομικών των ΟΤΑ».
Στο περιθώριο της ημερίδας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου του Κράτους κ. Γ. Κούρτη, κι αντάλλαξαν απόψεις για τις διαδικασίες των Δήμων για τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών τους.
 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο