Γιατροί του Ι.Κ.Α. στα Κ.Α.Π.Η.

Print Friendly, PDF & Email

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Αμαρουσίου,  πρωτοπόρος στην εξυπηρέτηση των πολιτών


Χωρίς ταλαιπωρία και πολύωρη αναμονή σε ουρές θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται οι συνταξιούχοι του Ι.Κ.Α., που είναι ταυτόχρονα και μέλη του Κ.Α.Π.Η. Αμαρουσίου.


Οι πιέσεις του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Απασχόλησης και τη διοίκηση του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού είχαν θετικά αποτελέσματα.


Έτσι, από τις επόμενες ημέρες, τέσσερις γιατροί από το τοπικό κατάστημα του Ι.Κ.Α. Αμαρουσίου θα αρχίσουν να επισκέπτονται τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας και θα συνταγογραφούν στους ασφαλισμένους του, συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, τα φάρμακα τους. Οι γιατροί αυτοί θα επισκέπτονται εκτός ωραρίου εργασίας τους όλα ανεξαιρέτως τα Κ.Α.Π.Η., συγκεκριμένες ημέρες και ώρες στο καθένα, που θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα στα μέλη.


Με τη νέα αυτή διαδικασία συνταγογράφησης, δεν θα χρειάζεται πλέον οι ασφαλισμένοι του Ι.Κ.Α. να πηγαίνουν στο τοπικό υποκατάστημα για να τους γράφει ο γιατρός τα φάρμακα που χρειάζονται, αλλά θα πηγαίνει ο γιατρός σε αυτούς, στο Κ.Α.Π.Η..


Με αφορμή την νέα αυτή υπηρεσία, ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η συνταγογράφηση φαρμάκων για τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α. από τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας είναι μια νέα υπηρεσία που προσφέρουμε στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας. Μια υπηρεσία που  τους διασφαλίζει  ότι θα μπορούν να γράφουν τα φάρμακά τους χωρίς ταλαιπωρία, σε ανθρώπινες συνθήκες, σε ένα περιβάλλον οικείο και φιλικό σε αυτούς. Με τη νέα αυτή υπηρεσία αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος  Αμαρουσίου είναι  πρωτοπόρος στην εξυπηρέτηση των πολιτών του».

Μετάβαση στο περιεχόμενο