Για το πρότυπο δίκτυο κοινωνικών δομών του Δήμου Αμαρουσίου ενημέρωσε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Π. Κουρουμπλή

Print Friendly, PDF & EmailΑπό τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Π. Κουρουμπλή, στο γραφείο του.


 


Για το πρότυπο δίκτυο κοινωνικών δομών του Δήμου Αμαρουσίου με αποστολή την ανακούφιση και υποστήριξη των συμπολιτών μας που πλήττονται από την κρίση, ενημέρωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Παναγιώτη Κουρουμπλή, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο γραφείο του.


Στη διάρκεια της επικοινωνίας τους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, παρουσίασε στον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α τις κοινωνικές δομές που έχει συστήσει ο Δήμος όπως: το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, η Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς, και τον ενημέρωσε σχετικά και με άλλες κοινωνικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει αλλά και εκστρατείες κοινωνικού χαρακτήρα στις οποίες συμμετέχει, με στόχο την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας που πλήττονται από την ανεργία και την ανέχεια.


«Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στη διάθεση κάθε φορέα, εκπροσώπου του Κοινοβουλίου που επιθυμεί να ενημερωθεί για ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία και τις πρωτοβουλίες μας στο Μαρούσι, πολύ δε μάλλον όταν πρόκειται για έναν βουλευτή με έντονη δραστηριότητα όπως είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής» σημείωσε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης.


Από την πλευρά του ο κ. Κουρουμπλής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ανεπτυγμένο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει συστήσει ο Δήμος Αμαρουσίου για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας. Θέτοντας ως προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών μας στην κρίση, πέρα από κομματικές ταυτότητες και ιδεολογίες, ο κ. Κουρουμπλής, ανέφερε ότι η επαφή και η συνεργασία θα είναι διαρκής με στόχο το προσφορότερο για εκείνους αποτέλεσμα.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο