Για το κοινωνικό και ιατρικό του έργο τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, στην εκδήλωση του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου στη Βορέειο Βιβλιοθήκη της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο του Εκδρομικού και Περιηγητικού Συλλόγου Ι. Ουίλς, να του παραδίδει την τιμητική πλακέτα. (copyright Αθμόνιο Βήμα)Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, συνομιλώντας με τους παρευρισκομένους στη γιορτή. (copyright Αθμόνιο Βήμα)Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη και φίλους του συλλόγου. (copyright Αθμόνιο Βήμα)Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα. (copyright Αθμόνιο Βήμα)Πλήθος Μαρουσιωτών τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή του Εκδρομικού και Περιηγητικού Συλλόγου στη Βορέειο Βιβλιοθήκη.


Στη βραδιά που διοργάνωσε ο Εκδρομικός και Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου στον προαύλιο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης του Δήμου με την ευκαιρία της έναρξης της χειμερινής αναγνωστικής περιόδου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με μέλη του συλλόγου και πλήθος Μαρουσιωτών.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη γιορτή, ο πρόεδρος του ομίλου Ιωακείμ Ουίλς, παρέδωσε στο Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, τιμητική πλακέτα για το κοινωνικό του έργο ως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και την προσφορά του στον άνθρωπο μέσω της ιατρικής επιστήμης.


Ο κ. Πατούλης, με τη σειρά του ευχαρίστησε τον όμιλο και προσωπικά τον πρόεδρο του για την τιμή, και δήλωσε: «Δίνουμε υπόσχεση αλληλεγγύης προς κάθε συνάνθρωπό μας στο Μαρούσι που βρίσκεται σε ανάγκη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Βούλησή μας είναι, σε συνεργασία και με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, να μην υπάρχει συμπολίτης μας, ανασφάλιστος, αδύναμος οικονομικά χωρίς πρόσβαση στο φάρμακό του και σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας. Μέσω της συνεργασίας με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, κάθε αδύναμος συνάνθρωπός μας στο Μαρούσι έχει έναν σύμμαχο Υγείας».


Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, και Δημήτρης Καμπούκος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο