Για τις εξελίξεις στα ζητήματα της περιοχής «Ηπειρώτικα» ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Τεχνικών Έργων Β. Κόκκαλη, και τους εκπροσώπους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «ʼγιος Γεώργιος», τον πρόεδρο Ι. Γιαννέλα, το γραμματέα Κ. Μπίκα, και τον ταμία Ν. Τζάλα.


Για τις εξελίξεις σε πάγια αιτήματα του συλλόγου που σχετίζονται με ζητήματα βελτίωσης της καθημερινότητας και της διαβίωσης των κατοίκων στη γειτονιά «Ηπειρώτικα» ενημέρωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τους εκπροσώπους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών «Ο ʼγιος Γεώργιος» στη συνάντηση που είχε μαζί τους παρόντος του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Τεχνικών Έργων Βασίλη Κόκκαλη.


Κατά τη συνάντηση, στο ζήτημα της ένταξης της περιοχής στο σχέδιο πόλης που ο σύλλογος έχει θέσει υπόψη με πάγιο αίτημά του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ενημέρωσε τους παρισταμένους ότι η διαδικασία έχει δρομολογηθεί και προχωρά, ενώ αναφορικά με την ανάπλαση του οικοπέδου στη συμβολή των οδών Αγγ. Ίσσαρη & Νουάρου ενημέρωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν αναλάβει τη διαμόρφωσή του σε πάρκο.


Θετικός ήταν ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφορικά και με τις κάθετους στην οδό Σισμανογλείου αδιέξοδους δρόμους δίνοντας το πράσινο φως για να διαμορφωθούν. Στο αίτημα του συλλόγου για δημιουργία χώρου άθλησης και αναψυχής στην παραρεμάτιο περιοχή της οδού Σισμανογλείου, ο Δήμαρχος απάντησε ότι η προοπτική αυτή θα εξεταστεί αφού ολοκληρωθεί η οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς που, επίσης, όπως σημείωσε, βρίσκεται σε τελικό στάδιο.


Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ του συλλόγου, από την πλευρά τους, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή τους.


Από μέρους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «ʼγιος Γεώργιος» παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος Ιωάννης Γιαννέλας, ο γραμματέας Κωνσταντίνος Μπίκας, και ο ταμίας Ν. Τζάλας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο