Για την προσφορά του στην Ενορία του Αγίου Ελευθερίου τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Ιερού Ναού

Print Friendly, PDF & EmailΟ Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, ενώ παραδίδει αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τα 50 χρόνια του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή του συγκροτήματος «ΤΕΤΤΙΞ».


Με την επετειακή μουσική συναυλία που παραχώρησε ο μουσικός οργανισμός «ΤΕΤΤΙΞ» στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυσή του. Το «παρών» στη συναυλία έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης, ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, ανάμεσα σε άλλα τιμώμενα πρόσωπα προσέφερε στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, αναμνηστική πλακέτα για τη σταθερή υποστήριξη του έργου του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου κατά τα τελευταία χρόνια.


Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά για την τιμή, ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εκπροσώπους του Ιερού Κλήρου καθώς και σε όλους τους παρισταμένους και δηλώνοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην Εκκλησία στηρίζοντας το έργο της και δράσεις της με γνώμονα τη στήριξη του συνανθρώπου.


Παρόντες στη μουσική εκδήλωση ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζήκος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο