Για τη στήριξή του στα σχολεία των Αναβρύτων τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου- Λυκείου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, επιβραβεύοντας την αριστεία, ως κίνητρο προόδου και εξέλιξης

   

Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου- Λυκείου, τιμής ένεκεν για την προσφορά και τη στήριξή του στα σχολεία των Αναβρύτων.

Τον τιμητικό έπαινο παρέδωσαν εκ μέρους του Συλλόγου, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Ελένη Σωτηροπούλου και η Γενική Γραμματέας κα Νατάσα Παπαλοπούλου, επισκεπτόμενες για αυτό το σκοπό τον κ. Πατούλη στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν  θερμά το Δήμαρχο κ. Πατούλη και σε επιστολή που του παρέδωσαν αναφέρουν:
«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων, Γυμνασίου –Λυκείου, θα ήθελε να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευαισθησία με την οποία αγκαλιάζετε πάντα το σχολείο μας και τη βοήθεια που παρέχετε απλόχερα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Αναβρύτων.
Για το λόγο αυτό, σας προσφέρουμε τιμητική πλακέτα, ως αναγνώριση της διαρκούς παρουσία σας και τη στήριξή σας στους μαθητές και τα σχολεία των Αναβρύτων.»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης , εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς το Σύλλογο για την τιμητική προσφορά, υπογράμμισε  ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα  στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και το αξιόλογο σύλλογο του σχολείου, επιβραβεύοντας την αριστεία, που είναι συνυφασμένη με τον Ελληνικό Πολιτισμό, ως κίνητρο προόδου και εξέλιξης.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν επίσης την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλίωτη, που παρίσταντο στη συνάντηση για το διαχρονικό ενδιαφέρον της και τη βοήθεια της στα σχολεία των Αναβρύτων.

 

Σχετικά αρχείαΓια τη στήριξή του στα σχολεία των Αναβρύτων τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου- Λυκείου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο