Για τη στήριξη και συμπαράστασή του ευχαριστούν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων

Print Friendly, PDF & Email

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων με επιστολή τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για την στήριξη  και συμπαράστασή του στον αγώνα για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:
« Το σύνολο των εργαζομένων συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για τη στήριξή σας στον έντιμο αγώνα μας. Μας βρίσκει ιδιαίτερα χαρούμενους η ενέργεια σας, που δηλώνει την έμπρακτη αναγνώριση της δίκαιας προσπάθειας μας που μόνο στόχο έχει τη διασφάλιση του κατά τα άλλα αναφαίρετου δικαιώματος στην εργασία».

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έχει επανειλημμένα ζητήσει από τον Υπουργό Εσωτερικών με σειρά επιστολών που του έχει αποστείλει από το 2010, αφενός την ανανέωση για έναν χρόνο όλων των συμβάσεων που έληγαν στις 31 -12 -2010 και αφετέρου τη μοριοδότηση της εμπειρίας. Ενώ έχει πρωτοστατήσει και στηρίξει τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια.
Θεωρώντας αποκλειστικά υπεύθυνους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, τους εμπνευστές του προγράμματος «Καλλικράτης» έχει απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες όλης της χώρας να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης που διεκδικούν το δικαίωμα τους για αξιοπρεπή δουλειά σε κοινό μέτωπο ενάντια στις πολιτικές του Μνημονίου και του Καλλικράτη.                              


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο