Για θέματα που τους αφορούν και την πορεία των έργων της βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου της πόλης ενημέρωσε τους νέους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την παρουσία του σε εκδήλωση

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στη συγκέντρωση των νέων.


O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνομιλώντας με τους συγκεντρωθέντες στην εκδήλωση.


O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον δικηγόρο Ευ. Τσίγκα, και το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γ. Νικολαράκο.


 


Σε εκδήλωση νέων της πόλης που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της Αποκριάς σε γνωστό νυχτερινό στέκι του Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης. Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο κ. Πατούλης, συνομίλησε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν και τους ενημέρωσε για την πορεία των έργων της βιοκλιματικής ανάπλασης του εμπορικού κέντρου.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο Δήμος στους νέους ανθρώπους, εν γένει στη δυναμική της δραστηριοποίησης των νέων ατόμων και της προσφοράς τους στην κοινωνία, προτρέποντάς τους να είναι κοινωνικά ενεργοί πολίτες. Με αιχμή το προκείμενο, έκανε αναφορά και στην πρόθεση που πρόσφατα του εκδηλώθηκε από ομάδα νέων της πόλης για να συστήσουν την «Επιτροπή Νέων Αμαρουσίου» ώστε με τη στήριξη και του Δήμου να κινητοποιήσουν τους νέους σε θέματα που τους αφορούν.


Αναφερόμενος στο έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου της πόλης που βρίσκεται σε τελικό στάδιο, ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την πορεία των εργασιών με την επισήμανση ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής για την πόλη που θα αλλάξει ριζικά την όψη του κέντρου, και με τη δική τους συμμετοχή και μέριμνα θα μπορούν να το χαίρονται για πολλά χρόνια.


Κοντά στον Δήμαρχο βρέθηκε και ο δικηγόρος Ευθύμης Τσίγκας, ο οποίος σε συνεργασία με τον Δήμο κατόπιν πρωτοβουλίας του Δημάρχου Γ. Πατούλη, προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες νομικής καθοδήγησης σε πρώτο βαθμό μέσω της νεοσύστατης υπηρεσίας Νομικής Υποστήριξης προς ευπαθείς κοινωνικά συμπολίτες μας. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο