Για δραστηριοποίηση των συλλόγων της πόλης προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, κάλεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στη συνεστίαση του Συλλόγου Μυτιληνιών «Ο Νόστος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο του Συλλόγου «Ο Νόστος» Α. Κουζέλη, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, και τη δημοτική σύμβουλο Ρ. Χαλιώτη.


 


Στη συνεστίαση που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών Αμαρουσίου & Όμορων Δήμων «Ο Νόστος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με μέλη και φίλους του συλλόγου.


Στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, επεσήμανε τη σημασία των πολιτιστικών συλλόγων στη διατήρηση ζωντανής της ταυτότητας του τόπου και των παραδόσεων μας αλλά και σε επίπεδο προσφοράς και κοινωνικής δραστηριοποίησης.


«Οφείλουμε όλοι μας τοπική αυτοδιοίκηση και φορείς να συμβάλουμε μέσα από την ενεργό συμμετοχή μας σε δράσεις προς όφελος της κοινωνίας και συμπολιτών μας» ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, επαναλαμβάνοντας ότι όπως σταθερά ο Δήμος βρίσκεται στο πλευρό τους όλα αυτά τα χρόνια, το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει.


Παρούσα στη βραδιά ήταν και η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο