Για άλλους δύο μήνες παρατάθηκε η σύμβαση για 80 εποχικούς εργαζομένους στον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Την παράταση της οκτάμηνης σύμβασής τους για άλλους δύο μήνες ανακοίνωσε σε 80 εποχικούς εργαζομένους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεπής στη δέσμευσή του ότι θα εξαντλούσε όλα τα θεσμικά περιθώρια προκειμένου να παραταθεί η παραμονή τους στην εργασία τους για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα.

Στη συνάντηση ενημέρωσής τους για τις ενέργειες που έγιναν προκειμένου να είναι εφικτή η συνέχιση της εκτέλεσης των καθηκόντων τους μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αφού δέχθηκε τις ευχαριστίες των εργαζομένων για την εξέλιξη αυτή, τόνισε ότι θεωρεί όλους τους υπαλλήλους συνεργάτες και μέλη της οικογένειας των εργαζομένων του Δήμου επαναλαμβάνοντας τη βούλησή του για εξασφάλιση σταθερής απασχόληση σε κάθε εργαζόμενο.

«Στόχος μας ήταν ανέκαθεν και παραμένει η εξασφάλιση μόνιμης απασχόλησης και αξιοποιώντας και τις δυνατότητές μου ως Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε, μέσα από συγκεκριμένες θεσμικές παρεμβάσεις προς την κυβέρνηση θα επιδιώξουμε να προκύψουν οφέλη συνολικά για τους εργαζομένους τοπικής αυτοδιοίκησης. Να γνωρίζετε ότι η προσπάθειά μας προς αυτή την κατεύθυνση είναι συνεχής και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι είναι η κυβέρνηση που έχει αρμοδιότητα να θεσμοθετεί, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για όλους τους εργαζομένους μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Διδασκάλου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Σχετικά αρχείαΓια άλλους δύο μήνες παρατάθηκε η σύμβαση για 80 εποχικούς εργαζομένους στον Δήμο Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο