Γεύση από Αργεντινή στη χορευτική βραδιά Tango “Bailando Espero” στο Αμαλίειο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από την παράσταση Tango “Bailando Espero” που ανέβηκε στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.H πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου Μ. Σταυράκη Πατούλη, με τη δημοτική σύμβουλο Πεύκης Ε. Τσεκούρα, ανάμεσα στους θεατές της παράστασης.


 


Μία μαγευτική παράσταση Tango με τίτλο: “Bailando espero” με συντελεστές τη σοπράνο Βιβιάννα Γιαννάκη, τον πιανίστα Roman Gomez, και τα χορευτικά δίδυμα Carlos Dall’ Asta – Μαρία Καραγεώργου, και Ariel Horacio Fuhr – Πέγκυ Δαδάκη, απόλαυσαν οι θεατές στη σκηνή του Αμαλίειου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.


Στη διάρκεια της παράστασης που παρουσιάστηκε σε μορφή ρεσιτάλ για πιάνο, δεκατέσσερα τραγούδια Tango από διαφορετικές εποχές του είδους ζωντάνεψαν επί σκηνής με συνοδεία πιάνου και φωνητικής ερμηνείας.


Μουσικά αριστουργήματα των Carlos Gardel, Astor Piazzolla, Cacho Castagna και πολλών άλλων μέσα από τις εξαιρετικές χορογραφίες μετέδωσαν στο κοινό την προσμονή για το άγγιγμα και την επιθυμία για σύνδεση με την άλλη ανθρώπινη ύπαρξη, από τις οποίες διακατέχονταν οι άντρες στις γειτονιές του Montevideo και του Buenos Aires γύρω στο 1890 όταν προετοιμάζονταν χορεύοντας μεταξύ τους να συναντήσουν τις γυναίκες παρτενέρ τους.


Η παράσταση κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με τους θεατές στο τέλος να επιβραβεύουν τους συντελεστές με το θερμότερο χειροκρότημά τους.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο