Γεύμα προς τιμήν των εκπροσώπων του Κλήρου στο Μαρούσι ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Δεσμός Κοινωνίας και Εκκλησίας ισχυρός κόντρα στις δυσκολίες της εποχής»

Στο καθιερωμένο γεύμα που παραχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου προς τιμήν των ιεραρχών και ιερέων της Εκκλησίας μας επ’ αφορμής της Ημέρας της Ορθοδοξίας, παρακάθισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Ανάμεσα στους παρισταμένους από μέρους του Κλήρου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημάρχου ήταν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου, Αρχιμανδρίτης και ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητρόπολης κ. Νικάνωρ, εκπρόσωποι των ενοριών του Αμαρουσίου και των εκκλησιαστικών συμβουλίων τους.

Μεταφέροντας τον χαιρετισμό και τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, ο Αρχιμανδρίτης κ. Νικάνωρ, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή υγεία σε όλους εκφράζοντας τη βούληση η Χριστιανοσύνη να συνεχίσει να εμπνέει τους Έλληνες κόντρα σε όποιες επιβουλές. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε όλους τους ιερείς και τους λοιπούς παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους στο επίσημο αυτό γεύμα, και αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της ημέρας της Ορθοδοξίας, επισημαίνοντας ότι ανέκαθεν ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία συμπορεύονται, διαγράφοντας κοινή πορεία στη διάρκεια των αιώνων. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πολύ καλές σχέσεις που σταθερά τηρεί ο Δήμος με την Εκκλησία και τους εκπροσώπους τη,ς προς όφελος της κοινωνίας και των αδύναμων συμπολιτών μας.

Στο Γεύμα παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Ρώτας, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Βλάχου, Στέφανος Τσιπουράκης, Ελένη Λέκκα, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Κώστας Αντωνόπουλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Κώστας Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής.

 

Σχετικά αρχείαΓεύμα προς τιμήν των εκπροσώπων του Κλήρου στο Μαρούσι ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας _1


Γεύμα προς τιμήν των εκπροσώπων του Κλήρου στο Μαρούσι ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας _2


Γεύμα προς τιμήν των εκπροσώπων του Κλήρου στο Μαρούσι ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας _3


Γεύμα προς τιμήν των εκπροσώπων του Κλήρου στο Μαρούσι ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας _4


Γεύμα προς τιμήν των εκπροσώπων του Κλήρου στο Μαρούσι ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας _5


Γεύμα προς τιμήν των εκπροσώπων του Κλήρου στο Μαρούσι ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας _6


Γεύμα προς τιμήν των εκπροσώπων του Κλήρου στο Μαρούσι ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας _7


Γεύμα προς τιμήν των εκπροσώπων του Κλήρου στο Μαρούσι ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας _8

Μετάβαση στο περιεχόμενο