Γεύμα αγάπης από το Δήμο Αμαρουσίου στους αδύναμους συνανθρώπους μας

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 83KB|


|download file .jpg 90KB|


|download file .jpg 96KB|


 


Γ. Πατούλης: η καλή συνεργασία  των υπηρεσιών του Δήμου σε συνδυασμό με την εθελοντική προσφορά και αγάπη μπορούν να δημιουργήσουν τέτοιες όμορφες στιγμές, χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ ο Δήμος


Σε μία χαρούμενη και γιορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για  2η συνεχή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης για τους εκατόν είκοσι ωφελούμενους του Οργανισμού Πρόνοιας Δήμου Αμαρουσίου, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009, στο Δημαρχείο της πόλης.  


Το Γεύμα Αγάπης ήταν αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας του προσωπικού του Οργανισμού Πρόνοιας, των Βρεφονηπιακών Σταθμών, του Εδικού Σώματος και πολλών εθελοντριών.


Στο Γεύμα παρακάθισε και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος αντάλλαξε ευχές και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους για τα προβλήματα τους, ενώ αναφερόμενος στο μήνυμα της ημέρας επεσήμανε ότι «σε αυτή δύσκολη οικονομικά εποχή αποδεικνύεται ότι η καλή συνεργασία  των υπηρεσιών του Δήμου σε συνδυασμό με την εθελοντική προσφορά και αγάπη μπορούν να δημιουργήσουν τέτοιες όμορφες στιγμές, χωρίς να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ ο Δήμος.
Τον κ. Δήμαρχο συνόδευαν η Αντιδήμαρχος κα Ρ. Χαλιώτη, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης και Αλληλεγγύης κ. Ι. Πουλόπουλος, ο Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Κ. Αντωνόπουλος.      


Το νεανικό σύνολο του Ιερού Ναού της Παναγίας των Βλαχερνών με τον Ιερέα πατέρα Χρήστο τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.        


Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν διατακτικές επιταγές για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους και γλυκά προσφορά των ζαχαροπλαστείων της πόλης.
 


           


Μετάβαση στο περιεχόμενο