Γ. Πατούλης: Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ ο 2ος Ημιμαραθώνιος στον Μαραθώνα

Print Friendly, PDF & Email

Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ θα διεξαχθεί ο 2ος Ημιμαραθώνιος την Κυριακή 5 Απριλίου στον Μαραθώνα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου,Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη και του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη, στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου δήλωσε σχετικά:

«Κάθε προσπάθεια που γίνεται στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πρέπει να αγκαλιάζεται. Έχουμε ένα λόγο παραπάνω να το κάνουμε σαν ΚΕΔΕ για το δήμο Μαραθώνα, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό και γι’ αυτό η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και θα βοηθήσουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Θα είμαστε όλοι εκεί και με την ιδιότητα του γιατρού θέλω να πω ότι όποιος τρέχει ή ξεκινάει να τρέχει και να κάνει αθλητισμό, αυτό από μόνο του έχει μεγάλη αξία».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την κοινή συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου,Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη και του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη για τον 2ο Ημιμαραθώνιο στον Μαραθώνα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο