Γ. Πατούλης: “Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου να γεμίσει με ελπίδα τις καρδιές όλων των Ελλήνων και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας”

Print Friendly, PDF & Email

Την Ακολουθία της Αναστάσεως  μαζί με πλήθος πιστών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την οικογένειά του, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Εκατοντάδες πιστοί είχαν συρρεύσει στον Ιερό Ναό για να γιορτάσουν τη λαμπρότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης και να ανάψουν τη λαμπάδα τους με το Ανέσπερο Φως της Αναστάσεως.

Ο κος Πατούλης αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τους παριστάμενους συμπολίτες για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, ευχόμενος «το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου να γεμίσει με ελπίδα τις καρδιές όλων των Ελλήνων και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την Ακολουθία της Αναστάσεως που παρακολούθησε μαζί με πλήθος πιστών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με την οικογένειά του, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Μετάβαση στο περιεχόμενο