Γ. Πατούλης: : συνεργαζόμαστε με τον ΗΣΑΠ για να κάνουμε το Κέντρο της πόλης πιο όμορφο και πιο λειτουργικό

Print Friendly, PDF & Email

Με τον Πρόεδρο του ΗΣΑΠ Κ. Πάσχο και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Ν. Παπαθανάση συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.


 download _.jpg file 154 KB


download _.jpg file 136 KB

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προώθηση μιας σειράς θεμάτων που αφορούν την αισθητική και λειτουργικότητα  της πόλης και συνδέονται άμεσα με την λειτουργία του σταθμού του ΗΣΑΠ  στο κέντρο της πόλης.


Στα πλαίσια αυτά συμφωνήθηκε:  • Να προχωρήσει η μελέτη που θα προβλέπει την κατασκευή του τερματικού σταθμού της Γραμμής 4 του Μετρό ( και θα διέρχεται από την Κηφισίας) στο χώρο που βρίσκεται σήμερα ο σταθμός του ΗΣΑΠ.

  • Να ξεκινήσει άμεσα προμελέτη με δαπάνες του ΗΣΑΠ, για την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης. Τα συμπεράσματα της μελέτης αυτής όταν θα ολοκληρωθεί, θα τεθούν υπόψη των φορέων, των εμπόρων και των κατοίκων της πόλης.

  • Να ξεκινήσει άμεσα, με δαπάνες του ΗΣΑΠ, η κατασκευή μιας πρότυπης παιδικής χαράς στην πλατεία Γαρδέλη.

  • Να τοποθετηθούν τουαλέτες κάτω από τη γέφυρα του σταθμού.

  • Να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος Μαίου μια σειρά από έργα εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου του ηλεκτρικού σταθμού ( απομάκρυνση αφισών, βάψιμο όλου του χώρου, τοποθέτηση λουλουδιών, κλπ)

Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:


« Έχουμε μια πολύ στενή και εποικοδομητική συνεργασία με τη διοίκηση του ΗΣΑΠ. Και προωθούμε με δυναμισμό και επιμονή μια σειρά από αναγκαία έργα παρεμβάσεις, που θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση της εικόνας του κέντρου της πόλης αλλά και στη βελτίωση της λειτουργικότητας του.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο