Γ. Πατούλης: Αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε με ευαισθησία και αγάπη τα παιδιά του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ «Αμαρυσία Εστία», που είναι και δικά μας παιδιά

Print Friendly, PDF & Email

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  και φέτος το διήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ «Αμαρυσία Εστία», στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.    

Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως ήταν και ο τίτλος της εορταστικής εκδήλωσης, ο Δήμος Αμαρουσίου, το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία»2 και οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών με αναπηρία και το αναφαίρετο δικαίωμα τους στην εκπαίδευση και στην ψυχαγωγία.  

Η πλούσια συλλογή δώρων περιελάβανε χειροποίητες κατασκευές των παιδιών, ζωγραφιστές πέτρες, κεραμικά και μπουκάλια, της ζωγράφου Εύης Μανιάτη, κεραμικά γλαστράκια, διακοσμητικά, βιβλία, σπιτικά γλυκά, παιχνίδια , διακοσμητικά χριστουγεννιάτικου δέντρου και άλλα.

Το Χριστουγεννιάτικο Baazar επισκέφθηκε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη η οποία συνεχάρη την Πρόεδρο του Σωματείου κα Σοφία Κοντοπούλου ,μεταφέροντας τον εγκάρδιο χαιρετισμό και το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο οποίο μεταξύ άλλων επισημαίνει:
«Αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε με ευαισθησία και αγάπη τα παιδιά του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ «Αμαρυσία Εστία», που είναι και δικά μας παιδιά. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί στο έργο του Σωματείου και μέσα από την κοινή μας προσπάθεια θα διεκδικήσουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τα παιδιά με αναπηρία.»

Η Πρόεδρος κα Κοντοπούλου ευχαρίστησε την κα Χαλίωτη, υπογραμμίζοντας ότι στο πρόσωπο του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη βρήκαμε τον συνοδοιπόρο και συμπαραστάτη στο δύσκολο έργο μας. Από τη πρώτη στιγμή ενέσκηψε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε και ήταν εκείνος που πρώτος διέθεσε στέγη για εμάς και τα παιδιά μας, ενώ με πρωτοβουλία του το 2010 ιδρύθηκε το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου Αμαρουσίου.                

Το Bazaar επισκέφθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κούκουζας.

 

Σχετικά αρχείαΓ. Πατούλης: Αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε με ευαισθησία και αγάπη τα παιδιά του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ «Αμαρυσία Εστία», που είναι και δικά μας παιδιά_1


Γ. Πατούλης: Αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε με ευαισθησία και αγάπη τα παιδιά του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ «Αμαρυσία Εστία», που είναι και δικά μας παιδιά_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο