Φιλανθρωπικό πασχαλινό Bazzar από το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για την στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό πασχαλινό Bazzar που διοργάνωσαν το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης και η Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, της Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, με σκοπό την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.

Πλήθος μελών και φίλων του ΚΑΠΗ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να προμηθευτούν τα πασχαλινά δώρα  για τα αγαπημένα τους πρόσωπα από τη μεγάλη συλλογή χειροποίητων ειδών που επιμελήθηκε το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης, μεταξύ των οποίων ήταν κεραμικά, κοσμήματα, πασχαλινά καλαθάκια, μαγιάτικα στεφάνια, αλλά και νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια. 

Η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα επισκέφθηκε την πασχαλινή έκθεση του ΚΑΠΗ, θαύμασε τις δημιουργίες και συνεχάρη το προσωπικό για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης τους προς τους συνανθρώπους μας.
Παράλληλα μετέφερε τις θερμές ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, προς τα μέλη του ΚΑΠΗ για «Καλό Πάσχα», απευθύνοντας εκ μέρους του την πρόσκληση να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου ανήμερα του Πάσχα, ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί την Ανάσταση του Κυρίου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από το φιλανθρωπικό πασχαλινό Bazzar του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο