Φιλανθρωπική βραδιά από την «Μέριμνα του Γήρατος»

Print Friendly, PDF & Email










Από αριστερά, οι Δημ.Σύμβουλοι κ.Ελ.Λέκα, Κ.Αντωνόπουλος, η Αντιδήμαρχος κ.Ρ.Χαλιώτη με τον σύζυγό της, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα, η Πρόεδρος της Μέριμνας του Γήρατος κ.Ελ.Φιλιππάτου και το μέλος του Δ.Σ.κ.Κατσούρη, και ο Δημ.Σύμβουλος κ.Γ.Πουλόπουλος.
|download file .jpg 134Kb|


Παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας και όχι μόνο, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος» διοργάνωσε μια «ζεστή» μουσικοχορευτική βραδιά, στους φιλόξενους χώρους του Κτήματος Πεντελικόν, στη Βαρυμπόμπη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μ.Μαραγκάκης, οι αντιδήμαρχοι κ.Ειρήνη Χαλιώτη, Επ.Γαρδέλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ελένη Λέκκα, Κ.Αντωνόπουλος, Θ.Βελής, Γ.Πουλόπουλος κ.α.

Ο κ.Πατούλης στον χαιρετισμό του, τόνισε για μια ακόμη φορά την σημασία που δίνει η Δημοτική αρχή στη συνεργασία της με τους τοπικούς Συλλόγους του Αμαρουσίου, ενώ εξήρε το έργο της Μέριμνας του Γήρατος, που είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικός, έχει μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα και στηρίζεται από τα μέλη και τους φίλους του.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ.Ελ.Φιλιππάτου, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ.Πατούλη και τους Δημοτικούς Συμβούλους που βρίσκονται πάντα κοντά στηρίζουν το έργο του Συλλόγου, καθώς και τους παραβρισκόμενους που έδωσαν το «παρών» σε αυτή τη φιλανθρωπική βραδιά.


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο