Φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενίσχυση κοινωνικών δομών που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Έχουμε ηθικό και κοινωνικό χρέος να ανταποκρινόμαστε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πολιτών.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση με  σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενίσχυση κοινωνικών δομών που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και της ομάδας μπάσκετ της εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ καθώς και mini αγώνας μπάσκετ από την Ακαδημία Ο.Φ. Ηρακλείου.

Στον αγώνα συμμετείχαν πλήθος καλαθοσφαιριστών καθώς και άνθρωποι του πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας ενώ βραβεύτηκαν τόσο ο Σ.Π.Α.Κ.Ε όσο και ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα οι ομάδες απαρτίζονταν από τους εξής παίκτες:

ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ Σ.Π.Α.Κ.Ε. :

Αγιασωτέλης Γιώργος, Αλβέρτης Φραγκίσκος, Ανδρίτσος Λιβέρης, Αντωνίου Οδυσσέας, Γεωργικόπουλος Γιάννης, Κορωναίος Τάκης, Λοβέρδος Ανδρέας, Παπανικολάου Δημήτρης, Σγουρός Γιάννης, Σταυρακόπουλος Τζανής, Τζαλαλής Σάκης, Τσαρτσαρής Κώστας, Χατζής Νίκος και προπονητής ο Μιχάλης Κυρίτσης.

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Κρίκος Στέλιος, Γκολογιάννης Χρήστος, Τσικουράκης Γιώργος, Γλύκαντζης Βασίλης, Ευαγγέλου Αποστόλης, Γκολογιάννης Παύλος, Γατέας Κωνσταντίνος, Αγγελόπουλος Γιάννης, Δεκόλης Γιώργος, Γκολογιάννης Βασίλης, Νιωτάκης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Τάσος, Αθανασιάδης Νίκος, Έξαρχος Δημήτρης, Ζωίδης Γρηγόρης, Τσαμκόσογλου Βασίλης και προπονητής ο Νίκος Ψυχογιός.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν στο Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας την εκδήλωση εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή την πρωτοβουλία και  δήλωσε ότι όλοι οι φορείς που συμμετείχαν ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό, την υποστήριξη ευπαθών ομάδων πολιτών και ιδιαίτερα αυτών που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

«Έχουμε ηθικό και κοινωνικό χρέος να ανταποκρινόμαστε ουσιαστικά και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πολιτών, για αυτό και θα συνεχίσουμε κάθε  προσπάθεια που ανακουφίζει και δίνει ελπίδα και ουσιαστική στήριξη σε κάθε συμπολίτη μας.

Κάθε μέρα αποτελεί και μία πρόκληση. Αντιμετωπίζουμε την κάθε ημέρα με πείσμα, δύναμη, κόπο και θέληση. 
Με τέτοιο πείσμα, τα εμπόδια είναι δυνατόν να ξεπεραστούν και να μετατραπούν σε όχημα επιτυχίας και αισιοδοξίας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών» κ. Χρήστος Γκολογιάννης, , ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κ. Δημήτρης Δημητριάδης, η εκπρόσωπος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Άνθος», Μονής Ντουραχάνη Ιωαννίνων κ. Ζέπου Ελένη και ο ιατρός κ. Κώστας Συρίγος από το Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος, Διοικητικών Υπηρεσιών, Καθημερινότητας του Πολίτη, Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ κ. Κατερίνα Αναστασοπούλου.

 

Σχετικά αρχείαΦιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενίσχυση κοινωνικών δομών που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη (1)


Φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενίσχυση κοινωνικών δομών που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη (2)


Φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενίσχυση κοινωνικών δομών που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο