Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2019

Print Friendly, PDF & Email

Από 26 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου συμμετέχουμε στη μεγάλη γιορτή πολιτισμού, στο μοναδικό Φεστιβάλ στα Βόρεια Προάστια

Με την παράσταση «Ρένα» του Αύγουστου Κορτώ ανοίγει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019  και μέχρι τις 15 Ιουλίου στο Αίθριο Θέατρο, μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και του θεάτρου θα συνθέσουν και φέτος τη μεγάλη γιορτή πολιτισμού.

Επτά εκδηλώσεις και τους συντελεστές του θα φιλοξενήσει το φετινό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, σε ένα περιβάλλον γνώριμο, όπου εδώ και 12 χρόνια καλλιτέχνες και χιλιάδες θεατές έχουν μοιραστεί μοναδικές στιγμές αληθινής ψυχαγωγίας.

Στο θερινό πολιτιστικό ραντεβού, δημοφιλείς καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής ,ο αγαπημένος Στέλιος Ρόκκος , η ταλαντούχος ερμηνεύτρια Καίτη Γαρμπή, ο δεξιοτέχνης τραγουδιστής και κιθαρίστας Γιώργος Νταλάρας, το δυναμικό αγαπημένο συγκρότημα ONIRAMA θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους θεατές.

Το πρόγραμμα εμπλουτίζουν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η παράσταση της θεατρικής ομάδας Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού «Ποια Ελένη», των Ρέππα- Παπαθανασίου σε διασκευή Χάρη Ρώμα και η συναυλία «Μεγάλοι έρωτες στις μικρές Κυκλάδες» με το Γιώργο Υδραίο, τη Λένα Αλκαίου και τον  Δημήτρη Σαββαϊδη.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογραμμίζει:
«Σταθερή πεποίθησή μας είναι ότι ο πολιτισμός είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Για αυτό θέλουμε το Φεστιβάλ μας να προσφέρει ευκαιρίες ψυχαγωγίας σε όλους τους συμπολίτες μας. Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε στο φιλόξενο Μαρούσι και σας θέλουμε όλους κοντά μας.»

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) ευχαριστεί τους χορηγούς επικοινωνίας “89,8 FM Δρόμος” και “Rm radio.gr”  για τη στήριξη του Φεστιβάλ. 

Προπώληση εισιτηρίων:

Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.

Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), 10:00 π.μ. -2:00 μ.μ.

Στο Αίθριο Θέατρο (Κηφισίας 219), την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2019 στο διαδικτυακό τόπο www.festivaldimouamaroussiou.gr και στο Facebook / Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΦεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2019_1


Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2019_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο