Φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ο Πρόεδρος του Αθλητικού & Ψυχαγωγικού Ομίλου Πάτημα Βριλησσίων «EDRA»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του  Αθλητικού και Ψυχαγωγικού Ομίλου Πάτημα Βριλησσίων «EDRA» Στ. Ναούμη και τη Γενική Γραμματέα Αικ. Λιάμη κατά την παράδοση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού.   


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Πρόεδρος του  Αθλητικού και Ψυχαγωγικού Ομίλου Πάτημα Βριλησσίων «EDRA» κος Στέλιος Ναούμης, προκειμένου να του παραδώσει φάρμακα και υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου, που λειτουργεί στο Δήμο για τους ανασφάλιστους και οικονομικά ευπαθείς συμπολίτες.


Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό είναι ευγενική προσφορά των μελών του Ομίλου και κατοίκων από τους Δήμους Βριλησσίων, Μελισσίων και Πεντέλης.


Ο κος Πατούλης εξέφρασε στον κο Ναούμη τις θερμές ευχαριστίες του για την κοινωνική ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την έμπρακτη υποστήριξη σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την κρίση.


Στην συνάντηση παραβρέθηκε επίσης η Γενική Γραμματέας του Ομίλου κα Αικατερίνη Λιάμη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο