Φάρμακα και υγειονομικό υλικό για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη αντιπροσωπεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Δ. Θεοχάρη και το μέλος του Δ.Σ. Β.Ξανθάκο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή» κατά την παράδοση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.


Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και υγειονομικού υλικού παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο Γιώργο Πατούλη, αντιπροσωπεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή» για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου της πόλης.


Κατά την επίσκεψή τους στο Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη ο Πρόεδρος κος Δημήτρης Θεοχάρης και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κος Βασίλης Ξανθάκος παρέδωσαν τα φαρμακευτικά σκευάσματα που συγκεντρώθηκαν από την προσφορά των μελών και φίλων του Συλλόγου, προκειμένου να διατεθούν στους αναξιοπαθούντες και ανασφάλιστους συμπολίτες μας.


Ο κος Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τα μέλη του Δ.Σ. και τους φίλους του Συλλόγου για την ανάληψη και αυτής της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς το συνάνθρωπο μας, καθώς και για τη στήριξή τους στο έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου, υπογραμμίζοντας ότι όλοι μαζί ενωμένοι, Δήμος και φορείς της πόλης συνεχίζουμε σταθερά την προσπάθεια μας, προκειμένου να προσφέρουμε ανακούφιση και παρηγοριά στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο