Φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου παρέδωσε στο Δήμαρχο Γ. Πατούλη για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση Μ. Τσεκούρα και τις εθελόντριες μέλη του Συλλόγου Ν. Αναστασιάδου και Θ. Γαβρίλη.


Φάρμακα για την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και τη σκελετική υγεία, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου παρέδωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη αντιπροσωπεία του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση, κατά την επίσκεψή της στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Η επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Συλλόγου, Πρόεδρος κα Μέμη Τσεκούρα κατά την παράδοση των φαρμάκων ενημέρωσε το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη ότι πρόκειται για σκευάσματα που κατά το πλείστον προσέφεραν εθελοντές και μέλη του Συλλόγου.

Ο κος Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την αδιάκοπη υποστήριξη και συμπαράσταση του Συλλόγου στο έργο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου, που έχει ως σκοπό την κάλυψη των ανασφάλιστων συμπολιτών μας σε φάρμακα.


Την Πρόεδρο του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση συνόδευαν στην παράδοση των φαρμάκων οι εθελόντριες και μέλη του Συλλόγου Νατάσα Αναστασιάδου και Θεοφανεία Γαβρίλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο