Φάρμακα για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» Β. Πρασόπουλος

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» κ. Βασίλης Πρασόπουλος για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Η παράδοση των φαρμάκων πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Παραλαμβάνοντας τα φάρμακα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Οι γιατροί του «ΥΓΕΙΑ» και ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης συγκέντρωσαν και μας παρέδωσαν  φάρμακα, μεταξύ των πολλών δράσεων που θα υλοποιήσουν το διάστημα αυτό. Εμείς μέσα από την Κοινωνική Υπηρεσία  μας θα τα διαθέσουμε σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Εκφράζω ένα «μεγάλο ευχαριστώ», ως Δήμαρχος και ως γιατρός για τη σημαντική πρωτοβουλία των ιατρών, αλλά και του μεγάλου αυτού Ιδρύματος που βρίσκεται στην πόλη μας και γενικά για το κοινωνικό έργο, που με πολλή αθόρυβο τρόπο επιτελεί και το οποίο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και δημόσια.» 

 

Σχετικά αρχείαΦάρμακα για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» Β. Πρασόπουλος_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο