Ευρεία σύσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το προσωπικό των Δημοτικών Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Διευθυντή του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.,  Σ. Παπασπυρόπουλο και το προσωπικό στις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες του Δήμου


Γ. Πατούλης: Θέλω ο κάθε συμπολίτης μας που έχει ανάγκη και στο τελευταίο σπίτι στο Μαρούσι να επωφεληθεί από τις κοινωνικές παροχές στο Δήμο μας, ώστε κανένας να μην αισθάνεται μόνος και αβοήθητος. Τίποτα στην Τοπική Αυτοιδιοίκηση δεν είναι αυτονόητο, αλλά το Μαρούσι πρωταγωνιστεί και στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες   


Ευρεία σύσκεψη είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με το προσωπικό των Δημοτικών Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών και  με τη συμμετοχή του Διευθυντή του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. κου Σωτήρη Παπασπυρόπουλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξυπηρέτηση των πολιτών που απευθύνονται σε αυτές, αντιλαμβανόμενος τη ραγδαία αύξηση των αιτημάτων, καθώς και για την ανταπόκριση που υπάρχει στις νέες κοινωνικές δομές όπως είναι η «Τράπεζα Χρόνου». 


Επίσης ο κος Πατούλης ζήτησε από το προσωπικό να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τον καλύτερο συντονισμό και την περαιτέρω βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών υποστήριξης των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.  


Παράλληλα, τους συνεχάρη για το κοινωνικό έργο που επιτελούν, την υπομονή που δείχνουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών που αντιμετωπίζουν πολύπλοκες ανάγκες και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να εργάζονται με ευελιξία και περίσσευμα ανθρωπιάς.   

«Θέλω -σημείωσε- ο κάθε συμπολίτης μας που έχει ανάγκη και στο τελευταίο σπίτι στο Μαρούσι να επωφεληθεί από τις κοινωνικές παροχές στο Δήμο μας, ώστε κανένας να μην αισθάνεται μόνος και αβοήθητος. Τίποτα στην Τοπική Αυτοιδιοίκηση δεν είναι αυτονόητο, αλλά το Μαρούσι πρωταγωνιστεί και στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.»   
 
Αναφερόμενος στο Κοινωνικό Φαρμακείο που σήμερα 15 Απριλίου 2014 κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας, επιτελώντας σπουδαίο κοινωνικό έργο για τη στήριξη των άπορων και ανασφάλιστων συμπολιτών, που έχει κλονιστεί το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία, κάλεσε το προσωπικό να μην διστάσει να ζητήσει την προσωπική παρέμβασή του, προκειμένου να διεκπεραιωθεί με επιτυχία κάθε αίτημα συμπολίτη μας.     


 Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με την ιδιότητα του Προέδρου του  Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. διεκδίκησε και πέτυχε διετή χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση της φτώχειας, μέσω του προγράμματος:«Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών-Πόλεων – Κοινωνικές δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007 – 2013.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο