Ευχές και ευχαριστίες από τον Επίσκοπο Τιμοκίου της Σερβικής Εκκλησίας κ. Ιουστίνο, προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Επίσκοπο Τιμοκίου της Σερβικής Εκκλησίας κ. Ιουστίνο, τους πατέρες Ιλαρίωνα, Συμεώνα και Σάββα, και τον πατέρα Αναστάσιο του Ιερού Ναού Αγίου Θωμά.


Εθιμοτυπική συνάντηση με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, είχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τιμοκίου της Σερβικής Εκκλησίας κ. Ιουστίνος, μαζί με τη συνοδεία του, στο πλαίσιο της φιλοξενίας τους από το Δήμο Αμαρουσίου για τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Θωμά.


Με την ευκαιρία της συνάντησής τους που συνέπεσε με την ονομαστική εορτή του Δημάρχου, ο κ. Ιουστίνος, του ευχήθηκε Χρόνια πολλά, Υγεία και επιτυχία στους στόχους του. Παράλληλα, και εκ μέρους της συνοδείας του, τον ευχαρίστησε θερμά για την εγκάρδια φιλοξενία.


Τον Επίσκοπο Τιμοκίου κ. Ιουστίνο, συνόδεψαν στο ταξίδι του στην Ελλάδα ο πατήρ Ιλαρίων, ο πατήρ Συμεών και ο πατήρ Σάββας.


Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλας Αλεπούς, και ο πατήρ Αναστάσιος του Ι.Ν. Αγίου Θωμά Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο