Ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δ. Καλογερόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο, πρώην Δήμαρχο Χαλανδρίου  Γρ. Ζαφειρόπουλο και τους Δημάρχους, Χαϊδαρίου Δ.Μαραβέλια, Ωρωπού Γ. Οικονομάκο και Αγίας Παρασκευής Β. Ζορμπά.


Θερμές ευχές για μία γόνιμη και δημιουργική νέα χρονιά με συνέχιση της αγαστής συνεργασίας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κο Δημήτρη Καλογερόπουλο, στη ειδική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εργαζομένων και φίλων της Περιφέρειας Αττικής.


Ο κος Πατούλης δέχθηκε επίσης τις εγκάρδιες ευχές του κου Καλογερόπουλου για καλή επιτυχία στο έργο του και το νέο έτος, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για θέματα που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες.               


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο