Ευχές για την ονομαστική του εορτή έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ. Κύριλλο

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχές του για την ονομαστική του εορτή έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ. Κύριλλο, ανήμερα της εορτής της μνήμης του Κυρίλλου, Αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας.

Μετά το πέρας της αρχιερατικής θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μακροημέρευση και να συνεχίσει μέσα από το ευάρεστο έργο του να δίνει ευλογία, δύναμη, πίστη και σωστή καθοδήγηση στο ποίμνιό του.

Από μέρους του, ο Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, για την παρουσία του και τις ευχές του, δηλώνοντας την αρωγή του για το κοινωνικό του έργο στον Δήμο αλλά και δίνοντάς του την ευλογία του να συνεχίσει το ίδιο ακούραστα να υπηρετεί το συμφέρον της πόλης και των δημοτών της.

 

Σχετικά αρχείαΕυχές για την ονομαστική του εορτή έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ. Κύριλλο_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο