Ευχές για καλή σχολική χρονιά και σχολικά «πακέτα» για τους μαθητές των αδύναμων οικονομικά οικογενειών από τον Δήμο Αμαρουσίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί»

Print Friendly, PDF & Email
Σχολικά είδη σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες θα προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Τα σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί» που διοργάνωσαν στο Μαρούσι ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και η Εθνική Τράπεζα και προσέφεραν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου για να τα διαθέσει στα ωφελούμενα νοικοκυριά του.
 
Στη διάρκεια της πρωτοβουλίας με τίτλο: «Ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα» που διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά και φιλοξενήθηκε στην πλατεία ΗΣΑΠ του Δήμου Αμαρουσίου, συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες σε σχολικά είδη χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση από μέρους των πολιτών.
 
Οι διοργανωτές παραχώρησαν σημαντικό μέρος από το συγκεντρωθέν υλικό για να διατεθεί στα παιδιά των οικογενειών της πόλης που στερούνται της δυνατότητας να προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη για τη νέα τους σχολική χρονιά. Τα σχολικά «πακέτα» προς τους μαθητές θα διατεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα συνοδεύονται από τις ευχές για καλή νέα σχολική χρονιά.
 
Με την ευκαιρία της προσφοράς των σχολικών ειδών στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους διοργανωτές, ΣΚΑΪ και Εθνική Τράπεζα, για την ευγενική προσφορά τους και τους συνεχάρη για τη συνέχιση της προσπάθειας.

 

Σχετικά αρχείαΣχολικά είδη σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες θα προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.


Σχολικά είδη σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες θα προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς_2


Σχολικά είδη σε μαθητές οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες θα προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο