Ευχές για καλές γιορτές με θέατρο, μουσική και χορό στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 
|download file .jpg 102KB|


 
|download file .jpg 106KB|

 
Θεατρικό δρώμενο και δραστηριότητες με χορό και τραγούδι παρουσίασαν τα παιδιά του κέντρου στη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής.
|download file .jpg 121KB|

 
Τα παιδιά του κέντρου ανάμεσα στη Σόφη Δασκαλάκη Μυτηλιναίου, χορηγό του Κ.Δ.ΑΠ, τη δημοτική σύμβουλο αρμόδια για θέματα αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, και παρευρισκομένους στη γιορτή.
|download file .jpg 109KB|


Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και μία καλή και δημιουργική νέα χρονιά αντάλλαξαν τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ) ατόμων με νοητική υστέρηση και αυτισμό του Δήμου Αμαρουσίου στη φετινή τους χριστουγεννιάτικη εκδήλωση συντροφιά με φίλους, γονείς, συγγενείς και το προσωπικό του κέντρου. Κοντά στα παιδιά, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, βρέθηκε και η δημοτική σύμβουλος αρμόδια για θέματα αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη.


Τα παιδιά του κέντρου, που χρόνο με το χρόνο εμφανίζουν σημαντική πρόοδο χάρη στις συστηματικές προσπάθειες του εξειδικευμένου του προσωπικού, παρουσίασαν ένα μικρό θεατρικό δρώμενο, τραγούδησαν, χόρεψαν και συνόδεψαν τον ʼη Βασίλη σε γιορτινές μελωδίες.


Εκ μέρους του Δημάρχου η κ. Χαλιώτη, ευχήθηκε Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά και στους δικούς τους ανθρώπους και μετέφερε την πρόθεση του Δήμου να συνεχίσει να προσφέρει τέτοιες δραστηριότητες που στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.


Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η Σόφη Δασκαλάκη Μυτηλιναίου, εκπρόσωπος του Ομίλου Μυτηλιναίου που υποστηρίζει ως χορηγός τη λειτουργία του Κ.Δ.ΑΠ, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να στηρίζει τη δράση και το έργο της σημαντικής αυτής δομής που προσφέρει δημιουργικές διεξόδους στα παιδιά και συμβάλλει σημαντικά στην πρόοδό τους. Παράλληλα, επαίνεσε το «εξειδικευμένο και άξιο» προσωπικό του κέντρου που σύσσωμο, επίσης, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση.


Παρόντες στην εκδήλωση, επίσης, η Σοφία Κοντοπούλου, πρόεδρος του συλλόγου «Αμαρυσία Εστία» που πάγια στηρίζει τη λειτουργία του Κ.Δ.Α.Π-ΜΕΑ, καθώς και εθελοντές που συνδράμουν στο έργο του.


Η γιορτή ολοκληρώθηκε με χορό και πολύ κέφι, με τον ʼη Βασίλη να συνοδεύει το τραγούδι των παιδιών με το ακορντεόν του, δώρα και γευστικές δημιουργίες που ετοίμασαν οι γονείς των παιδιών ειδικά για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο