Ευχές από τον Δήμο Αμαρουσίου στα παιδιά του ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σικιαριδείου

Print Friendly, PDF & Email

Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των παιδιών που φοιτούν στο ειδικό Νηπιαγωγείο και στο 1ο ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Οι διήμερες χριστουγεννιάτικη εκδηλώσεις που κορυφώθηκαν με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και χειροτεχνίας, προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας και παρουσίαση χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

Στον χαιρετισμό της προς τα παιδιά, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Χαλιώτη, απηύθυνε το ευχετήριο μήνυμα του Δημάρχου κ. Πατούλη, συνεχάρη το διδακτικό προσωπικό για τη φροντίδα με την οποία περιβάλλει τα παιδιά και ευχήθηκε σε όλους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν όμορφες γιορτές και ένα νέο έτος δημιουργικό.

Παρούσα, τιμώντας τις εορταστικές εκδηλώσεις των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος, ήταν και αντιπροσωπεία αθλητών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ μαζί με τον προπονητή τους Στέλιο Μανωλά.

 

Σχετικά αρχείαΕυχές από τον Δήμο Αμαρουσίου στα παιδιά του ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σικιαριδείου_1


Ευχές από τον Δήμο Αμαρουσίου στα παιδιά του ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σικιαριδείου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο