Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη προς τους πολίτες του Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 36Kb|

Μαρουσιώτισες & Μαρουσιώτες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου νίκησε το Μαρούσι. Ήταν μια νίκη αρχών και αξιών. Η πόλη γύρισε πλέον οριστικά σελίδα. Νίκησε η ενότητα και η προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.

Η θετική ψήφος σας στο πρόσωπό μου δεν αποτελεί απλά επιβράβευση του έργου, της συνέπειας, της διεκδικητικότητας και της αποτελεσματικότητας που ως Διοίκηση παρουσιάσαμε την περίοδο 2007-2010.

Κυρίως, αποτελεί ένα ισχυρό και ξεκάθαρο μήνυμα ότι το Μαρούσι δεν γυρίζει πίσω. Είναι ένα μήνυμα στήριξης της δημοτικής παράταξης που απέδειξε στην πράξη ότι βάζει το Μαρούσι πάνω από όλα. Και παράλληλα, ένα μήνυμα αποδοκιμασίας σε αυτούς που επέλεξαν να διεκδικήσουν την ψήφο σας όχι προβάλλοντας τις θέσεις και το πρόγραμμά τους, αλλά χρησιμοποιώντας τη λάσπη και το ψέμα.

Ζήτησα από τους πολίτες του Αμαρουσίου μια καθαρή νίκη με μεγάλη διαφορά, για να έχω τη δύναμη να εφαρμόσω το πρόγραμμά μου την επόμενη τετραετία.

Και τη νίκη αυτή μου τη χαρίσατε, δίνοντάς μου το μεγαλύτερο ποσοστό που έλαβε ποτέ στο Μαρούσι δημοτικός συνδυασμός από τον Α’ γύρο.

Γι’ αυτό η νίκη ανήκει πρώτα και πάνω απ’ όλα σε όλες και όλους εσάς.

Με τη δύναμη που μου δίνει η ψήφος σας, με τη δύναμη της νέας εμπιστοσύνης σας, πάνω στις ισχυρές βάσεις του έργου μας από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και του προγράμματος που έχουμε σχεδιάσει και απαντά στις μελλοντικές ανάγκες της πόλης, μπορούμε όλοι μαζί να πάμε το Μαρούσι μπροστά.

Μπορούμε να διασφαλίσουμε όλοι μαζί μια νέα προοπτική ανάπτυξης και προόδου για την πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, χωρίς να χάσουμε ούτε μια μέρα.

Ενωμένοι συνεχίζουμε, όλοι μαζί, μια γροθιά, για να κάνουμε το Μαρούσι μας ξανά μια σύγχρονη πόλη, με ανθρώπινες γειτονιές.

Φιλικά,

Γιώργος Πατούλης
Δήμαρχος Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο