Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τα Εκπαιδευτήρια «Ελληνική Παιδεία» για τον αντιφυματικό εμβολιασμό στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκφράζει  με επιστολή της η Διευθύντρια  κα. Σοφία Αχτσή από τα Εκπαιδευτήρια «Ελληνική Παιδεία» Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο, εκ μέρους των εκπαιδευτικών και των γονέων, για την πραγματοποίηση του αντιφυματικού εμβολιασμού στους μαθητές και την αρμονική συνεργασία με το Δημοτικό Πολύϊατρείο Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, η κα Αχτσή αναφέρει στην επιστολή της:
«Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο Πολυϊατρείο του Δήμου Αμαρουσίου, στον κ. Αντώνιο Παρτσινέβελο, ορθοπεδικό ιατρό και Δημοτικό Σύμβουλο και ιδιαιτέρως στις υπεύθυνες κα Μελιάδου Ελένη, παιδίατρο και την Σεβαστή Αικατερίνη για την αρμονική συνεργασία που είχαμε, οι οποίες με συνέπεια, υπομονή και αγάπη φρόντισαν να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός των μαθητών χωρίς κανένα πρόβλημα. Εκπαιδευτικοί και γονείς μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.
Η δραστηριότητα και η μέριμνα του Δήμου στο χώρο της υγείας στην τρυφερή παιδική ηλικία, μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο. Σ’ ένα αύριο που θα το χαρακτηρίζει η σωματική, αλλά και η ψυχική – πνευματική υγεία, το ενδιαφέρον και η αγάπη για το συμπολίτη».

Μετάβαση στο περιεχόμενο