Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την εκδήλωση των αθλητών Special Olympics

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες απηύθυναν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη οι εκπρόσωποι των Special Olympics Ελλάς, για την επιτυχημένη διοργάνωση από μέρους του Δήμου, της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας των αθλητών Special Olympics.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε, εκ μέρους της προέδρου των Special Olympics Ελλάς κ. Γιάννας Δεσποτοπούλου και εμένα προσωπικά, τις θερμές μας ευχαριστίες, για την ευγενική σας χειρονομία να διοργανώσετε για μία ακόμη φορά, με μεγάλη επιτυχία, την κοπή της πίτας των αθλητών μας, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο σας την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2011. Έκτακτη υποχρέωση, δυστυχώς, δεν μας επέτρεψε να βρισκόμαστε μαζί σας.

Όλα αυτά τα χρόνια η άριστη και δημιουργική συνεργασία που έχουμε, αποτελεί υλική και ηθική υποστήριξη για να συνεχίσουμε ΜΑΖΙ να ενθαρρύνουμε τους αθλητές μας στην προσπάθειά τους αυτή, γιατί πάντοτε μας θυμίζουν ότι υπάρχει τρόπος να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να επιτυγχάνουμε στόχους δύσκολους και υψηλούς.

Δεχτείτε παρακαλώ εκ μέρους μας –για την υποστήριξή σας- τις νέες εκδόσεις που σηματοδοτούν ένα σημαντικό ξεκίνημα για το κίνημα των Special Olympics στη χώρα μας.

Με εκτίμηση,

ʼρτεμις Βασιλικοπούλου
Διευθύντρια

Μετάβαση στο περιεχόμενο