Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Πύραρχο Ι. Θεοδωρόπουλο

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζει με επιστολή του ο Διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Πύραρχος Ιωάννης Γ. Θεοδωρόπουλος για την αμέριστη βοήθεια σε θέματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία του Σταθμού, καθώς και για την καλή συνεργασία στα ζητήματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου.   

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,      

Δια της παρούσης, ως Διοικητής θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, τόσο εγώ όσο και οι υπάλληλοι του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού για την αμέριστη βοήθειά σας σε θέματα που απασχολούν την εύρυθμη λειτουργία αυτού.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την καλή συνεργασία που έχουμε όσον αφορά ζητήματα Πολιτικής Προστασίας που απασχολούν τον Δήμο Αμαρουσίου και να εξάρω την ευαισθησία την οποία σας διακατέχει στα θέματα αυτά, γνωρίζοντάς σας ότι είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνδρομή χρειαστείτε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.

Σας εύχομαι υγεία και δύναμη να συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας.

 

Ο Διοικητής

Ιωάννης Γ. Θεοδωρόπουλος

Πύραρχος» 

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο