Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Σικιαρίδειο Ίδρυμα

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζουν με επιστολή τους ο Διοικητικός Διευθυντής του Σικιαριδείου Ιδρύματος κ. Χρήστος Οικονόμου και ο Επιστημονικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Απατάγγελος για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα  για την προσέλευση ιατρού καρδιολόγου και της ομάδας του στο χώρο του ιατρείου του Σικιαριδείου Ιδρύματος, ώστε να εξεταστούν δωρεάν ορισμένοι καταρτιζόμενοι.

Ειδικότερα στην επιστολή προς το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη αναφέρεται:
«Αξιότιμε κ. Πατούλη,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα για την προσέλευση Ιατρού – Καρδιολόγου και της ομάδας του, στο χώρο του Ιατρείου του Σικιαριδείου Ιδρύματος, ώστε να εξεταστούν δωρεάν ορισμένοι καταρτιζόμενοι που για κάποιους λόγους δεν κατάφεραν να προσκομίσουν γνωμάτευση για το πρόγραμμα της Γυμναστικής.
Η παρουσία του Ιατρού- Καρδιολόγου κου Καλλικούρδη Κώστα και της ομάδας που τον πλαισίωνε (κ. Φανάκης Κωνσταντίνος-Καρδιολόγος και η κα Νικολοπούλου νοσηλεύτρια), υπήρξε καθοριστική, καθώς πέραν της εξέτασης των παιδιών και της προσκόμισης της Γνωμάτευσης για συμμετοχή στο πρόγραμμα γυμναστικής ενημέρωσαν τους εξεταζόμενους για την υγιεινή διατροφή και για τη σημαντικότητα της άσκησης στην υγεία και το πιο σημαντικό τους υποδέχτηκαν με αγάπη.
Εκφράζουμε λοιπόν θερμές ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση σας για ακόμη μία χρονιά.»                

Μετάβαση στο περιεχόμενο