Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για τη συνδρομή του στην επέκταση και λειτουργία του προγράμματος Τηλεϊατρικής σε 100 απομακρυσμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα

Print Friendly, PDF & Email

Με την ευκαιρία της επίσημης ανακοίνωσης επέκτασης του Προγράμματος Τηλεϊατρικής της Vodafone σε 100 απομακρυσμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Γλαύκος Περσιάνης εκφράζει προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη τις ευχαριστίες του για την εξαιρετική συνεργασία και τη συνδρομή του στην ανάπτυξη και λειτουργία του σημαντικού αυτού Προγράμματος.


Ειδικότερα στην επιστολή του προς το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη ο κος Περσιάνης αναφέρει:


«Αγαπητέ κύριε Πατούλη,


Με την ευκαιρία της επίσημης ανακοίνωσης της επέκτασης του Προγράμματος Τηλεϊατρικής της Vodafone στη συνέντευξη τύπου που έγινε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά εσάς προσωπικά και τους συνεργάτες σας για τη πολυετή και εξαιρετική συνεργασία μας και τη συνδρομή σας στην ανάπτυξη αυτού του πολύ σημαντικού έργου.
Η επέκταση και η λειτουργία του Προγράμματος Τηλεϊατρικής σε 100 απομακρυσμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας και της ενεργής εποικοδομητικής συμμετοχής όλων των εμπλεκόμενων φορέων.


Στόχος μας για το επόμενο διάστημα είναι τόσο η δυναμική λειτουργία του προγράμματος, όσο και η πλήρης αξιοποίησή του από και προς όφελος των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας.


Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας και στη δική σας υποστήριξη, ώστε το πρόγραμμα αυτό να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο