Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Σύλλογο Νέων Ελλήνων Διαβητικών

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκφράζει ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών για τη συμπαράσταση και την ευγενική φιλοξενία του, που συνέβαλαν στην επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.


Ειδικότερα στην επιστολή που υπογράφουν εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος Σπυριδούλα Λάγιου και η Γενική Γραμματέας Ευριδίκη Καποδίστρια αναφέρεται:


« Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμπαράσταση και ευγενική φιλοξενία σας, που συνέβαλε κατά γενική ομολογία στη πετυχημένη εκδήλωση μας για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.


Η συμπαράστασή σας μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, ενώ συγχρόνως αποδεικνύει την καλλιέργεια και ευαισθητοποίησή σας στο μεγάλο πρόβλημα του Σακχαρώδη Διαβήτη.


Αναγνωρίζοντας το σημαντικό σας έργο και την ευαισθητοποίηση σας όσον αφορά την υγεία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων και ευελπιστώντας και σε μελλοντική σας στήριξη, σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο