Ευχαριστήρια επιστολή από το ΔΣ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκφράζουν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου για την διάθεση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία το σχολείο πραγματοποίησε με επιτυχία τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του.


Ειδικότερα, στην επιστολή που υπογράφουν ο Πρόεδρος κος Δημήτριος Δάρας και η Γεν. Γραμματέας κα Μαρία Νούλια αναφέρεται:


«Κ. Δήμαρχε,
το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε εσάς προσωπικά, καθώς και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων για τη διάθεση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου το σχολείο μας πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του για τους μικρούς μαθητές.


Μαζί με τις ευχαριστίες μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε τα μέγιστα η τοποθεσία, το φιλόξενο κλίμα, καθώς και η σημασία του χώρου τον οποίο μικροί και μεγάλοι βαθύτατα σεβάστηκαν.


Σας ευχόμαστε το 2013 να είναι δημιουργικό, ελπιδοφόρο και φιλόδοξο για εσάς προσωπικά και την οικογένεια σας.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο