Ευχαριστίες του Σ.Π.Α.Τ προς τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστίες του Σ.Π.Α.Τ προς τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη


Τις ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εξέφρασε με επιστολή της η Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων Ζωή Ράπτη, για τη συνδρομή του Σ.Π.Α.Π στην πραγματοποίηση της αναδάσωσης στην περιοχή των Τουρκοβουνίων.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Αγαπητέ Πρόεδρε, Φίλε Γιώργο,


Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και προσωπικά για την υποστήριξή σου με την χορηγία εργαλείων του Συνδέσμου σας στην Αναδάσωση στα Τουρκοβούνια την οποία πραγματοποιήσαμε εν μέρει, λόγω βροχής, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Κυριακή 4 Μαρτίου στον ίδιο χώρο στα διοικητικά όρια των Δήμων Γαλατσίου και Φιλοθέης – Ψυχικού.


Και στην προσεχή αναδάσωση έχουν κληθεί εκ νέου να συμμετάσχουν Δημοτικές Αρχές, Φορείς, Σύλλογοι, Πρόσκοποι και Κάτοικοι και των τριών Δήμων.


Εκτιμώντας την ευαισθησία σου και το ενδιαφέρον σου για την αλληλεγγύη μεταξύ των Συνδέσμων μας, προσβλέπουμε στη συνεργασίας μας και σε αυτή την δράση την ερχόμενη Κυριακή 4 Μαρτίου, κατά τον ίδιο τρόπο.


Με εκτίμηση και φιλία,


Ζωή Ράπτη
Πρόεδρος του Συνδέσμου
Δημοτική Σύμβουλος Φιλοθέης- Ψυχικού
»

Μετάβαση στο περιεχόμενο