Ευχαριστίες του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλη, για την ευγενική προσφορά ιατρικού υλικού από φαρμακευτική εταιρία

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη ποσότητα σε ιατρικό υλικό και εξοπλισμό προσέφερε φαρμακευτική εταιρία για την ικανοποίηση των αναγκών του Πολυιατρείου Αμαρουσίου αλλά και του Κοινωνικού Ιατρείου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, ευχαριστεί θερμά τους εκπροσώπους της εταιρίας την κ. Ντ. Παπαποστόλου, και τον κ. Γρ. Ρουμελιώτη, για την ευγενική προσφορά τους.

Η δωρεά περιελάμβανε 20 κιβώτια με ιατρικό υλικό, μεταξύ των οποίων στηθοσκόπια, κολάρα κ.α. όπως και εξοπλισμό επειγόντων που παραχωρήθηκε για χρήση στο δημοτικό ασθενοφόρο Αμαρουσίου.

Με την ευκαιρία της γενναιόδωρης αυτής προσφοράς, ο Γιώργος Πατούλης, μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους δωρητές για την προσφορά τους συγχαίροντάς τους για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους αδύναμους συνανθρώπους μας αλλά και την υποστήριξη του έργου των δημοτικών κοινωνικών ιατρείων και του Κοινωνικού Ιατρείου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο