Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Γ. Πατούλη, και το Δήμο Αμαρουσίου από παραγωγούς για τη συμμετοχή τους στην τελευταία δράση διάθεσης εγχώριων προϊόντων

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και τους συντελεστές διοργάνωσης της δράσης, αλλά και τα συγχαρητήριά τους για την άρτια διοργάνωση, εκφράζουν εγγράφως παραγωγοί από την Κορινθία και τη Βοιωτία καθώς και η εταιρία Hellenic Natural Products που συμμετείχαν στην τελευταία δράση που διοργάνωσε ο Δήμος για τη διάθεση εγχώριων αγροτικών προϊόντων.


Στις επιστολές τους οι παραγωγοί από την Βοιωτία Γιώργος Κάμπαξης, και Γιώργος Μακρής, όπως και ο παραγωγός από την Κορινθία Δρόσος Δρόσος, ευχαριστούν το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, για την εμπιστοσύνη επιλέγοντάς τους να συμμετάσχουν στη δράση. Παράλληλα, συγχαίρουν τους συντελεστές της διοργάνωσης: το Γραφείο Εταιρικής Ευθύνης του Δήμου, τη Δημοτική Αστυνομία, την ομάδα των εθελοντών του Δήμου, αλλά και την Αστυνομία για την άριστη συνεργασία και τη συμβολή τους στην επιτυχία της δράσης.


Θερμά ευχαριστούν, επίσης, το καταναλωτικό κοινό του Αμαρουσίου που τους τίμησε με τη προτίμησή τους και καταθέτουν τη βούλησή τους η συνεργασία με το Δήμο να συνεχιστεί και στο μέλλον.


Τις ευχαριστίες της τόσο προς το Δήμο όσο και το Δήμαρχο Αμαρουσίου εκφράζει και η εταιρία Hellenic Natural Products για την ένταξή της στην κοινωνική δράση του Δήμου «Χωρίς Μεσάζοντες» την 10η του Μάρτη 2013.


Συγκεκριμένα, στο ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε, η εταιρία σημειώνει: «χάρη σε αυτή την επιλογή η εταιρία μας είχε τη δυνατότητα να διοχετεύσει στους κατοίκους του Αμαρουσίου και όχι μόνο, άριστο προϊόν, με τιμή προσιτή στον κόσμο, σύμφωνα με τα νέα οικονομικά δεδομένα που διέπουν τη χώρα μας. Συγχαίρουμε το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, για τις πρωτοβουλίες του, και ευχαριστούμε τον Παντελή Τσιτσιμπάση, και τους εθελοντές για την άψογη συνεργασία μαζί τους, ευελπιστώντας και σε άλλες μελλοντικές συνεργασίες».


Μνεία χρειάζεται να γίνει και στις προφορικές ευχαριστίες που συνολικά εξέφρασαν οι παραγωγοί στους υπεύθυνους της διοργάνωσης για τη συμμετοχή τους στη δράση μαζί με τις προσδοκίες τους για τη συνέχιση της συνεργασίας τους με το Δήμο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο