Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη διεύθυνση του φροντιστηρίου ΑΛΦΑ

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο. Γιώργο Πατούλη η διεύθυνση του Φροντιστηρίου ΑΛΦΑ για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να πραγματοποιήσει την ετήσια ανοικτή εκδήλωσή με θέμα «Ημέρα Σταδιοδρομίας».


Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:


« Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την ετήσια ανοικτή εκδήλωση του φροντιστηρίου μας  με θέμα «Ημέρα Σταδιοδρομίας».


Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και ήταν χρήσιμη, τόσο για τους μαθητές και τους γονείς τους, όσο και για τους εκπαιδευτικούς που την παρακολούθησαν.


Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καρλαύτη και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου μας, γιατί από την πρώτη στιγμή έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την εκδήλωση μας, η οποία άλλωστε αφορούσε κυρίως τους μαθητές που φοιτούν στα σχολεία της πόλης μας.


Το φροντιστήριο μας, εδώ και χρόνια, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει το πρόγραμμα Πρόνοιας του Δήμου Αμαρουσίου, προσφέροντας υποτροφίες σε μαθητές που έχουν οικονομική ανάγκη.


Είμαστε παρόντες, συνεπείς στο όραμα μας και ελπίζουμε στη βελτιστοποίηση της συνεργασίας μας με το Δήμο Αμαρουσίου, προκειμένου περισσότερα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τις άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε.


Η διεύθυνση του Φροντιστηρίου ΑΛΦΑ


Κων. Ζαγκλής – Αθ. Καπλάνης – Σωτ. Σπυρέτος»

Μετάβαση στο περιεχόμενο