Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από τον Αθλητικό Όμιλο Άγιος Θωμάς – Παράδεισος Αμαρουσίου και το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ανάγκες εκδηλώσεων τους, απηύθυνε ο Αθλητικός Όμιλός ʼγιος Θωμάς – Παράδεισος Αμαρουσίου με επιστολή του, και το Ε.ΠΑ.Μ με μήνυμα μέσω e-mail.


Η επιστολή του Αθλητικού Ομίλου ʼγιος Θωμάς – Παράδεισος Αμαρουσίου έχει ως εξής:


«Κύριε Δήμαρχε,


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την παραχώρηση της αίθουσας στο Δημαρχιακό Μέγαρο για τις ανάγκες του σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου μας.


Η ενέργειά σας αυτή δείχνε, για άλλη μια φορά ότι στέκεστε αρωγός στις προσπάθειές μας για βελτίωση και προώθηση τόσο του αθλήματος του Σκακιού όσο και του Συλλόγου μας και κατ’ επέκταση του ίδιου του αγαπημένου μας Δήμου Αμαρουσίου.


Είναι εξαιρετικά σημαντικό σε μία τέτοια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε να προσπαθούμε να διατηρούμε ακμαίο το ηθικό όλων μας και να προωθούμε μία θετική εικόνα του Δήμου μας τόσο στους εκάστοτε φιλοξενούμενους μας όσο και στους επισκέπτες μας.


Αισιοδοξούμε ότι αυτό αποτελεί την αρχή μίας εποικοδομητικής συνεργασίας για το 2012.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου


Λέμης Δημήτριος


Ο Υπεύθυνος του Σκακιστικού Τμήματος


Σκιαδαρέσης Βασίλειος
»


Το ευχαριστήριο μήνυμα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου έχει ως εξής:


«Προς κ. Πατούλη, Δήμαρχο Αμαρουσίου


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) Βορείου Τομέα σας ευχαριστεί για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου όπου εκόπη η πίτα του, και σας εύχεται και πάλι Καλή και Δημιουργική Χρονιά. Οι ελπίδες όλων μας για μία Ελεύθερη και Υπερήφανη Πατρίδα να γίνουν πραγματικότητα.


Για το Ε.ΠΑ.Μ
Η Γραμματεία του Βορείου Τομέα
»

Μετάβαση στο περιεχόμενο