Ευχαριστίες από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την προσφορά οχήματος της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας στο Τμήμα Ασφαλείας της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Διοικητή του Τ.Α Αμαρουσίου Φ. Τζελέπη, τον Υποδιοικητή Γ. Κουτσοθεόδωρο, και τον Αντιδήμαρχο Β. Κόκκαλη, κατά την παράδοση του οχήματος (Photo arxeiou).


Τις ευχαριστίες του εκ μέρους του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την παραχώρηση οχήματος της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, μεταφέρει στον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, δια επιστολής του ο Προϊστάμενος του Τομέα Οικονομικοτεχνικών της ΕΛ.ΑΣ Υποστράτηγος Αθανάσιος Παπαγεωργίου.


Θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, είχε παραδώσει προ μηνός στη Διοίκηση του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, για τις ανάγκες της υπηρεσίας και με σκοπό να διευκολύνει το έργο της, ένα όχημα της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας Αμαρουσίου μετά την κατάργηση του Σώματος και κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. 


Για την επιστολή πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο