Ευχαριστίες από την «Αμαρυσία Εστία» για τη στήριξη των παιδιών – μελών του Σωματείου

Print Friendly, PDF & Email

Εκφράζοντας τα αισθήματα των γονέων, του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, και τα δικά της, η Πρόεδρος του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» Σοφία Κοντοπούλου, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την παραχώρηση χρήσης αίθουσας για τη λειτουργία της Μικρής Λέσχης της «Αμαρυσίας Εστίας».

Η εξασφάλιση του χώρου δίνει τη δυνατότητα στο Σωματείο να λειτουργήσει την παραπάνω λέσχη προσφέροντας στα μικρότερα παιδιά – μέλη της Εστίας την ευκαιρία να βγαίνουν από το σπίτι τους, και δύο φορές εβδομαδιαίως, υπό την καθοδήγηση ειδικού προσωπικού, να απασχολούνται δημιουργικά, γεγονός ωφέλιμο τόσο για τα ίδια τα παιδιά όσο και για τις οικογένειές τους.

Κλείνοντας το ευχαριστήριο μήνυμά της, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμαρυσίας Εστίας κ. Κοντοπούλου, σημειώνει: «Για μια ακόμη φορά αποδείξατε την ευαισθησία και το ενδιαφέρον σας και για αυτή την ευπαθή ομάδα των συνδημοτών μας και είστε δίπλα μας, όπως το κάνετε εδώ και δέκα χρόνια. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στο μεγάλο ενδιαφέρον και στις προσπάθειες της Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένης Λέκκα, την οποία και ευχαριστούμε».

Μετάβαση στο περιεχόμενο