Ευχαριστίες από παραγωγούς προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την εξασφάλιση της συνέχισης των αγορών αγροτικών προϊόντων

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την επίμονη διεκδίκησή του προς τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο,και την τελική θετική έκβαση που πέτυχε εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της πραγματοποίησης των αγορών αγροτικών προϊόντων εκφράζουν εκπρόσωποι των παραγωγών με επιστολή τους.

Οι παραγωγοί αναφέρονται στην επαναλειτουργία υπό την οργανωτική ομπρέλα των δήμων και μέσω σαφώς καθορισμένων προϋποθέσεων που πέτυχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κόντρα στην τεθείσα από τον περασμένο Μάιο με τον Νόμο 4264/2014 απαγόρευση διάθεσης αγροτικών προϊόντων σε δήμους με πληθυσμό άνω των τριών (3.000), γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή τους οι παραγωγοί αναφέρουν:

«Η άμεση κινητοποίηση και ανταπόκριση στο πρόβλημα που δημιούργησε για την κοινωνία και όλους τους πολίτες ο συγκεκριμένος νόμος, απέδειξε την αγάπη σας για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης, και επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά το σύνθημα σας που είναι πάντα δίπλα στον πολίτη. Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την κίνηση σας αυτή, σας στέλνουμε την παρούσα επιστολή με τις ευχαριστίες μας καθώς και την υπόσχεση ότι όποτε χρειαστεί και εμείς για τον πολίτη του Αμαρουσίου θα σταθούμε πάντα δίπλα».


Για να διαβάσετε ολο το κείμενο της επιστολής πατήστε εδώ
Μετάβαση στο περιεχόμενο