Εξελέγησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμαρουσίου, ολοκληρώθηκε η επαναληπτική συνεδρίαση της 9ης Ιανουαρίου 2011 του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης για την ανάδειξη των υπόλοιπων μελών του Προεδρείου του νέου ΔΣ αλλά και των μελών των δημοτικών επιτροπών.

Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι:


Πρόεδρος: Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης.
Τακτικά Μέλη: Δημήτριος Καρλαύτης, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Νικόλαος Κάββαλος, Δημήτριος Σμυρνής, Νικόλαος Αλεπούς, Ελευθέριος Μαγιάκης, Κατερίνα Αναστασιάδου, Ευστάθιος Ραγκούσης.
Αναπληρωματικά Μέλη: Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Βασίλειος Κόκκαλης, Γεώργιος Ιατρίδης, Μαίρη Καρανάσιου, Γαλάτεια Κλαπάκη.


Τα μέλη που εκλέχθηκαν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής είναι τα εξής:


Πρόεδρος: Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, Νικόλαος Πέππας.
Τακτικά μέλη: Ρένα Χαλιώτη, Γεώργιος Ζήκος, Δημήτρης Καμπούκος, Ελένη Λέκκα, Βασίλειος Μπαλάσης, Κωνσταντίνος Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής, Δορύλαος Κλαπάκης.
Αναπληρωματικά Μέλη: Νικόλαος Δούσης-Ρασσιάς, Αικατερίνη Ιωάννου, Αντώνιος Παρτσινέβελος, Μαίρη Καρανάσιου, Μαρία Καρλατήρα.


Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών των δημοτικών επιτροπών και με αφορμή την απουσία εκπροσώπησης της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Είχαμε πει ότι θέλαμε την αναλογικότητα στην εκπροσώπηση τόσο στο Προεδρείο όσο και στις επιτροπές του Δήμου. Η τρίτη σε δύναμη δημοτική παράταξη στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, όπως έγινε σαφές από τον επικεφαλής της κ. Μπουντούρογλου, δεν επιθυμούσε να συμμετάσχει στο Προεδρείο. Δεν επιθυμούσε, όμως, να απέχει και από τις επιτροπές. Ωστόσο, ο αποκλεισμός της από αυτές δείχνει ότι κάποιοι άλλοι είχαν αντίθετη άποψη».

Μετάβαση στο περιεχόμενο